استاد دانشگاه شریف:
ایجاد شبکههای قدرتمند از عوامل مؤثر در اثرگذاری نخبگان است
استاد تمام دانشگاه صنعتی شریف بیان کرد: تیمسازی، ارتباطات بینالمللی و ایجاد شبکههای قدرتمند از عوامل مؤثر در اثرگذاری نخبگان است.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی بنیاد ملی نخبگان، نشست هماندیشی «اثرگذاری پژوهشگران جوان در جامعه و صنعت» با حضور حسین افشین رئیس بنیاد ملی نخبگان، سعید خدایگان قائممقام بنیاد ملی نخبگان، سعید سهرابپور مشاور رئیس بنیاد ملی نخبگان، نرگس حسینمردی معاون سرآمدان و نخبگان بنیاد ملی نخبگان، شاهین آخوندزاده معاون پژوهشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، حسن سالاریه رئیس سازمان فضایی و مسعود تجریشی استاد تمام دانشکده عمران دانشگاه شریف و جمعی دیگر از مسئولان، پژوهشگران و صنعتگران در تالار ایرج افشار دانشگاه تهران برگزار شد.
در بخشی از این نشست، مسعود تجریشی، استاد تمام دانشکده عمران دانشگاه صنعتی شریف، با تأکید بر تأثیر نخبگان بر تحول جامعه، گفت: هر تغییری در جامعه از سوی افراد ازخودگذشته صورت گرفته است.
وی با طرح این پرسش که آیا نخبگان میتوانند بر کشور اثر بگذارند، تصریح کرد: پاسخ این پرسش مثبت است و تاریخ نشان داده است که تحولات بزرگ، توسط کسانی رقم خورده که با تلاش و ازخودگذشتگی بر جامعه تأثیر گذاشتهاند.
تجریشی افزود: نباید انتظار داشت شرایط برای نخبگان ایدهآل باشد. برای ایجاد تغییر، باید با سختکوشی توانمندیهای خود را به اثبات برسانیم و زمینه بهبود شرایط جامعه را فراهم کنیم.
وی همچنین بر ضرورت ایجاد بستری برای رشد نخبگان تأکید کرد و گفت: حضور نخبگان در بخشهای مختلف، زمینهساز پیشرفت کشور است و نباید این ظرفیت را نادیده گرفت.
تجریشی خاطرنشان کرد: تیمسازی، ارتباطات بینالمللی و ایجاد شبکههای قدرتمند از عوامل مؤثر در اثرگذاری نخبگان است.
وی در پایان تأکید کرد: نخبگان باید صبور باشند تا نتایج فعالیتهایشان قابل مشاهده شود و بتوانند تحولات مثبتی را در جامعه رقم بزنند.