در یک نشست هماندیشی مطرح شد:
تشکیل شورای مشورتی نخبگانی در سیستان و بلوچستان ضرورت دارد/ لزوم تکیه بر ظرفیتها و نیازهای استان
در نشست شورای مشورتی استانداری سیستان و بلوچستان، پیشنهاد تشکیل شورای مشورتی نخبگانی در این استان مطرح و مقرر شد، دبیرخانهای با کارگروه تخصصی در حوزههای متنوع با تکیه بر ظرفیتها و نیازهای استان فعال شود.
ه گزارش پایگاه اطلاعرسانی بنیاد ملی نخبگان، رضا شریفی معاون سیاسی و اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان گفت: سند جامع پیشرفت در استان بدون حضور فعال لایههای اجتماعی به کندی پیش خواهد رفت و تشکیل شورای مشورتی ظرفیتی مهم برای توسعه همه جانبه این نقطه از ایران اسلامی است.
شریفی ادامه داد: در شورای مشورتی سیستان و بلوچستان پیشنهاد تشکیل شورای مشورتی نخبگانی در سیستان و بلوچستان مطرح و مقرر شد که دبیرخانه ای با کارگروه تخصصی در حوزه های متنوع با تکیه بر ظرفیتها و نیازهای استان فعال شود و تا ۲۰ روز آینده نیز گزارشی از فعال سازی دبیرخانه و کارگروه ها ارائه خواهد شد.
شریفی خاطرنشان کرد: مجموعه استانداری آمادگی خود را اعلام کرده تا در کنار بزرگان، ریش سفیدان، معتمدین سیستان و بلوچستان برای حل مسائل، معرفی ظرفیتها، امنیت و توسعه استان گام بردارد.
وی اظهار کرد: در مجموعه مدیریتی سیستان و بلوچستان اراده محکمی داریم که برای جبران عقب ماندگی ها فارغ از خط کشی های قومی و مذهبی از همه ظرفیتها استفاده کنیم.
معاون سیاسی و اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان با بیان اینکه فرآیند توسعه به کمک ریش سفیدان، علما و سایر لایه های اجتماعی شتاب خواهد گرفت تصریح کرد: احصای نظام مسائل استان با استفاده از نخبگان و کارشناسان و وجود پیوست اجتماعی سبب توسعه استان شده است.
وی با بیان اینکه قطار توسعه سیستان و بلوچستان با استفاده از نگاه نخبگانی استان ضریب گرفته، تصریح کرد: امیدواریم سیستان و بلوچستان اولویت توسعه در کشور باشد و با نگاه مثبت دولت چهاردهم پیوست اجتماعی و فرهنگی توسعه در استان با حضور همه افراد تقویت شود. همچنین نگاه به آموزش و پرورش به عنوان یک ریشه راهبردی ضریب پیدا کرده و تبدیل به اولویت شده است.